Qui som?
Àngel Garcia, el nostre candidat
El nostre candidat a la batlia d’Inca, Àngel Garcia, advocat inquer, és una de les persones que més coneix la nostra ciutat i el funcionament de l’Ajuntament. Durant la seva trajectòria com a regidor ha aportat seny, mesura i transparència a la gestió municipal, signes d’identitat del nostre partit i de les persones que vos presentam en aquesta candidatura.

Des del govern, hem impulsat obres i inversions ajustades a les necessitats reals dels ciutadans i fugint dels projectes faraònics i del malbaratament. Des de l’oposició, hem fet una crítica constructiva, contribuint a evitar errors que haurien passat factura als ciutadans, com la privatització de l’aigua o la construcció d’una ronda nord desmesurada, i vetllant perquè les decisions que es prenguessin a la Sala fossin favorables a l’interès general front al particular.

Aquest és, precisament, el que més diferencia als Independents d'Inca d’altres opcions polítiques: som un partit d’àmbit exclusivament municipal i no hem de respondre a les exigències dictades des de Palma o de Madrid. Feim feina cent per cent per Inca i tenim les mans lliures per decidir allò que més convé als nostres ciutadans. Volem construir una ciutat millor. Tenim la il·lusió i l’energia per fer-ho. Per això volem el vostre suport, perquè només amb la suma de tots ho aconseguirem.


Candidatura 2015
1. Àngel Garcia, advocat
2. Francisca Barceló, advocada
3. Antelm Ferretjans, prof. Geografia i Història
4. Paco Verdejo, educador
5. Mª. Pilar Ríos, psicomotricista
6. Francesc Garcies, llicenciat en Dret
7. Rafel Quetglas, empleat
8. Francisca Olmo, infermera
9. Joana Rigo, comerç
10. Sebastià Mora, professor
11. Mª. del Mar Navarro, estudiant Treball Social
12. Catalina Mateu, comerç
13. Sebastià Campaner, pagès
14. Biel Villalonga, empresari
15. Miquel Muntaner, jubilat
16. Blanca Buades, comerç
17. Francisca Rosa, mestra
18. Cristina Vanrell, comerç
19. Andreu Delacio, estudiant Enginyeria
20. Antoni Arrom, estudiant Biologia
21. Bartomeu Garcia, informàtic
22. Elvira Cortès, mestressa de casa
23. Bartomeu Garcias, fuster
24. Martí Llull, fuster jubilat
25. Joan Balaguer, procurador
26. Teresa Ximelis, llicenciada en Dret.

Un poc d'història
Independents d'Inca neix el 1990 gràcies a l'engrescament d'un grup de persones que volien treballar per a la nostra ciutat de forma eficaç i transparent des d'una opció que defensa els interessos d'Inca per damunt de qualsevol partidisme o consigna rebuda de fora, per això el nostre lema a les passades eleccions fou 100x100 INCA.
Al llarg d'aquests anys  Independents d'Inca  hem estat oberts al diàleg i a col·laborar amb totes les forces polítiques, indistintament de la seva ideologia perquè Inca i una bona gestió és el primer.

Independents d'Inca també hem fet palès que sabem i podem governar o estar a l'oposició actuant en tots els camps: Serveis, Hisenda, Cultura, Esport, Benestar Social, etc.

Amb la teva col·laboració volem seguir ajudant  a millorar Inca amb la mateixa il·lusió i engrescament de sempre.
Si penses com nosaltres que Inca és el primer i vols que tingui veu pròpia et convidem a participar amb nosaltres en aquest projecte.

Contacta amb nosaltres
En el nostre local:
Plaça d'Espanya, 10 1er pis.

Per telèfon:
971 502373

Per correu electrònic:
indinca@gmail.com

Cercador

Qui som?
  • Àngel Garcia
  • Candidatura 2015
  • Un poc d'història
  • Contacta amb nosaltres


Segueix-nos al twitter

RSS 2.0